درمان تبخال Options
درمان تبخال Options
Blog Article
همچنین آغشتهکردن پنبه به آب و روغن نعناع و استفادهکردن آن روی موضع تبخال چندبار در روز اثر زیادی خواهد داشت.
مسکن های موضعی زیادی وجود دارند که شما می توانید بدون احتیاج به نسخه پزشک از داروخانه ها تهیه کرده و در جهت تسکین درد ناشی از بیماری تبخال خود استفاده کنید.
در چنین شرایطی درمان خانگی برای کاهش سریع تب بسیار موثر است.
مصرف چای فلفلی میتواند به کاهش شدت شیوع تبخال لب و دهان کمک کند. همچنین این ماده باعث تسکین درد و التهاب نیز خواهد شد.
بله ممکن است این ویروس در بدن مدتها باشد و علایمی نشان ندهد
کمپرس یخ هم به عنوان تسکین دهنده عمل می کند و هم با سرد کردن موضع تا حدودی از تکثیر عامل بیماری زا جلوگیری می کند. بنابراین در نهایت استفاده از کمپرس یخ باعث تسریع در روند درمان می شود.
عصاره سرخارگل یک ماده ضدویروسی بسیار موثر علیه هر دو سویه بیماری تبخال بوده و همچنین یک عامل ضدالتهاب قوی محسوب میشود. این عصاره قادر است روند پیشرفت ویروس را کنترل کند و دردهای ناشی از آن را تسکین دهد.
آسیکلوویر مهمترین داروی درمان تبخال می باشد که برای درمان تبخال و زونا استفاده میشود. برای مصرف این پماد ابتدا محل تبخال را شسته و خشک کرده سپس مقدار کمی از پماد آسیکلوویر را بر روی موضع تبخال گذاشته به نحوی که تمامی آن را بپوشاند. این کار را هر سه ساعت یکبار انجام دهید.
همچنین میتوانید با دریافت مشاوره درمان تب شدید در کودکان تلفنی دکتر اورولوژی برای بهترین اقدامات درمانی قدم بردارید. گاهی با دیدن اولین علائم میتوانید به دکتر عمومی و یا دکتر عفونی مراجعه کنید. گاهی نیز خانمها با دیدن اولین علائم میتوانید به دکتر مامایی مراجعه کنید تا در صورت لزوم به دکتر زنان مراجعه کنید.
لازم است در همین ابتدا به شما بگوییم که بهترین زمان برای آغاز روند درمان و به کارگیری درمان های مختلف درست بلافاصله پس از ظاهر شدن و پی بردن به اولین علائم بیماری است!
سیر دارای خواص ضدمیکروبی و ضدالتهابی فراوانی بوده که در درمان تبخال بسیار کمککننده است. تحقیقات منتشرشده در سال ۱۹۹۲ میلادی نشان میدهند ماده شیمیایی بهنام آلیسین که در سیر وجود دارد که ممکن است اثرات ضدویروسی داشته باشد.
مرحله چهارم بروز تبخال داخل دهان؛ خارش و پوستهریزی محل
از آنجایی که ویروس هرپس سیمپلکس تا آخر عمر در بدن فرد آلوده باقی میماند و بیماری درمان ندارد، باید با راههای انتقال و درمان این بیماری آشنا شوید. برای آشنایی بیشتر با این بیماری میتوانید این مطلب را در دکترتو بخوانید.
این مرحله حدود ۱ تا ۲ روز پیشاز ظاهر شدن زخمها در نواحی لب و اطراف آن دیده میشود. در این وضعیت فرد ممکن است روی لب یا صورت خود سوزنسوزن شدن یا سوزش و خارش را احساس کند.